Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Martin Maler Berlin Door Policy

08/07/2016 / Sophie Daniels

Martin Maler haalt weer uit met twee technostuks

Martin Maler is weer terug met twee technoplaten om U tegen te zeggen. Er lijkt geen stoppen aan de voorraad EP's maar wat hij deze keer op ons afvuurt is het beste wat we al van hem hebben mogen horen.

De twee nummers kregen de toepasselijke naam Berlin Door Policy mee. Beginnen doen we zoals altijd met de Square mix. Goldfox nam het nummer ook al mee in zijn platentas tijdens zijn laatste passage op Studio Brussel. Een repetitieve beat, leuk deuntje eronder en zoals altijd weer briljant gebruik gemaakt van subtiele vocals. De Square mix bedient ons op onze wenken, maar wie dacht dat deze mix al hard was, wacht maar best af tot de Triangle mix.

De Triangle mix is een minuten lange durende streling voor het oor. Het start met een oorverdovend mooie baslijn en houdt deze aan tot het midden van het nummer. De muziek evenaart de naam van de track en doet ons meteen aan de meest duistere clubs van Berlijn denken. Zo'n nummer waar je niet anders kan dan je handen hoog de lucht in te steken en eens goed met je voeten op de grond te stampen. Hier worden wij héél blij van.

De Berlin Door Policy EP pas op 2 augustus uit, hieronder kan je alvast de Square mix beluisteren.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête