Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Afbeelding

05/09/2016 / Sophie Daniels

Marla Singer gaat loeihard met zijn Exposed Reality EP

Jong Frans talent Marla Singer weet met zijn Exposed Reality EP een plaat van jewelste af te leveren op het Nachtstrom Schallplatten label, waar ook Perc al eens op releasde.

Veel is er niet bekend over de heer, maar dat hij een rijzende ster is in technoland, dat wel. Met support van Pfirter, Exium, Keith Carnal en consorten zitten zijn releases alvast in de lift. Ook Exposed Reality heeft zijn start niet gemist. Birth Of Frequency en het Nederlandse duo TWR72 zorgden voor de herwerkte versies van drie nummers.

Met negen nummers op de EP zou je het al bijna een klein album kunnen noemen. Allemaal stuk voor stuk goede nummers, maar Exposed Reality en Stereo Types zijn onze favorietjes.

Tracklist

1. Hologram (Original Mix)
2. Perceptions (Original Mix)
3. Permanent Attraction (Original Mix)
4. Gravity (Original Mix)
5. Stereo Types (Original Mix)
6. Exposed Reality (Original Mix)
7. Gravity (Birth Of Frequency Remix V1)
8. Gravity (Birth Of Frequency Remix V2)
9. Exposed Reality (TWR72 Remix)

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête