Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Regal

25/01/2018 / Sophie Daniels

Kozzmozz zet tournée verder met Ohm in Kortrijk

Kozzmozz en Ohm pakken uit met Oscar Mulero en Regal in Kortrijk op 10 februari.

Vorig jaar waren we er als de kippen bij toen het populaire Kozzmozz aankondigde dat ze doorheen Vlaanderen gingen touren. Onder andere Ampere in Antwerpen en Labyrinth in Hasselt werden ondergedompeld in hun astronautische kuren. Op 10 februari is het de beurt aan De Kreun in Kortijk. Voor deze editie werken ze samen met de bekende West-Vlaamse techno organisatie, Ohm.

Waar in Labyrinth Luke Slater en Keith Carnal headliners waren en Marcel Fengler in Ampere, komt Kozzmozz nu weer met twee fantastische artiesten uit de bus.

Zo zakt de Oscar Mulero af naar Kortrijk. Dit Spaans muzikaal wonder heeft inmiddels meer dan twintig jaar ervaring op de teller staan en wordt beschouwd als een autoriteit binnen de techno scene. Zijn 'Acceptance' EP behoort nu al voor ons tot dé releases van 2018.

Tweede headliner is Regal. Deze Italiaan, waarvan iedereen denkt dat hij Spanjaard is, timmert al jaren aan zijn weg. En lijkt die nu ook meer dan gevonden te hebben. Met optredens in onder andere Berghain, Bassiani en Tresor lijkt hij niet meer weg te slaan uit de huidige scene.

De line-up wordt aangevuld door Belgische talenten Pilose en Spacid.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête