Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
I Hate Models

16/07/2017 / Sophie Daniels

I Hate Models met tweede release op Artscore (en jij kan deze winnen!)

Geluk zit in kleine dingen. Bijvoorbeeld in de nieuwe EP van I Hate Models op het Artscore label, een afstammeling van het ARTS label. Bijna één jaar na de release van Warehouse Memories is de Franse techno producer terug met zijn tweede wapenfeit op het label van Emmanuel.

Vorige week kondigden we nog twee nieuwe releases aan van het label en met de Totsuka No Tsurugi EP wordt nu nummer drie voorgesteld aan het grote publiek. De EP van I Hate Models telt 4 tracks die overlopen van de distortion, reverb en compressie.

Zijn eerste EP op Aries lag zowat in dezelfde lijn als deze EP. De A-zijde heeft een ietwat trance/acid gevoel en Eternal Loneliness en Heartbreaker zijn absolute bangers. Zijn productieskills zijn bijna niet te evenaren. Een ongelofelijk getalenteerde producer. Maar of hij ooit een betere plaat zal maken als Daydream, dat weten we niet. Al komt deze toch aardig in de buurt.

De EP is bijna overal uitverkocht, maar wij mogen nog een exemplaar weggeven. Gewoon deze post op Facebook delen en wij kiezen een winnaar!

https://www.youtube.com/watch?list=PL1ntfXx-b2MxyTCgJhvA6yN2T6hVRT6SZ&v=9iN0r6h1BCU

Tracklist


A1: Eternal Loneliness
A2: Totsuka No Tsurugi
B1: Heartbreaker
B2: Demons From The Past

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête