Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Psyk

01/09/2016 / Sophie Daniels

Fuse lanceert label met EP van Psyk

Na 22 jaar actief te zijn in the business, gaat Fuse vanaf 7 oktober zelf plaatjes uitbrengen. Psyk heeft de eer de aftrap te geven met de vierdelige First Contact EP, die ook op vinyl verkrijgbaar zal zijn.

Een grote naam als je het ons vraagt. Op 19-jarige leeftijd brak hij door met zijn release op het label van niemand minder dan Richie Hawtin (M_NUS). Zijn sound is over de jaren erg veranderd, en nu het beste te omschrijven als diepe, rauwe techno met een twist. De Madrileen heeft zich met underground hits op Enemy, Figure en zijn eigen Non Series het afgelopen jaar goed in de kijker gezet en is één van de paradepaardjes van Luke Slaters Mote-Evolver label.

Muziek op Fuse Music zal er komen van zowel Belgisch talent als de grotere namen uit de muziekwereld. Wij zijn alvast enorm benieuwd wie de volgende release voor zijn rekening zal mogen nemen.

Tracklist

A1 First Contact
A2 Tension
B1 Odio
B2 Stroke

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête