Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Foto van Fred Again..

04/08/2024 / Sophie Daniels

Fred Again.. maakt plannen bekend rond nieuw album 'ten days'

Het album komt over een maand uit, net na zijn Pukkelpop-passage.

De plaat verschijnt op 6 september en heet ‘ten days’. Op het album zul je het eerder uitgebrachte ‘ten’ met Jozzy horen alsook de überhit met Anderson .Paak. en CHIKA ‘Places to be’ en ‘adore you’ met Obongjayar

"Mijn nieuwe plaat heet tien dagen," zei Fred in een verklaring. "Het zijn tien nummers over tien dagen." De afgelopen jaren - tijdens zijn grote doorbraak - heeft hij naar eigen zeggen amper tijd gehad om door te brengen met zijn naaste vrienden en familie. 

Een paar dagen geleden nodigde hij deze mensen uit voor een rooftopsessie in Londen gevuld met zowel recente hits als nieuwe muziek. We horen 'glow' voorbijkomen, een samenwerking met Four Tet en 'Freddits' dat hij samen met Lana Del Rey en Jayda G fabriceerde. 

Op vrijdag 16 augustus sluit het Britse producerwonder de mainstage af op Pukkelpop.

Kopfoto: ©

ATLANTIC RECORDS

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête