Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Amelie Lens

05/02/2020 / Sophie Daniels

Extrema Outdoor Belgium lost volledige affiche

Met zowel verrassende als gevestigde acts.

Het verheugen op de avonturen op Extrema Outdoor kan beginnen. Nadat de stagehosts al bekend werden gemaakt, is het nu tijd voor de artiesten. Het Limburgse festival heeft zojuist alle namen aangekondigd. Zo staat ons grootste exportproduct Amelie Lens op de rol.

Ook komt techno heavyweight 999999999 zijn debuut op het festival vieren, en spelen Cellini, Farrago en Joyhauser een thuismatch. Verder zijn Tim Tama en Tommy Four Seven aangekondigd. Een opmerkelijke boeking is de Franse hardcore legende Manu Le Malin, die amper op festivals geboekt staat. Ook Kobosil, FJAAK, Manni Dee en Jennifer Cardini staan steevast op onze wishlist.

Voor wie het rustiger wilt, kan terecht bij onder andere Tale Of Us, Pan-Pot, Todd Terje en Motor City Drum Ensemble.

Alle namen:

Promo

Extrema Outdoor Belgium is dit jaar van vrijdag 29 t/m zondag 31 mei in Houthalen-Helchteren. Tickets kosten 157,- euro.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête