Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Jan Blomqvist

09/04/2018 / Mathies Wouters

Extra namen en alle stagehosts bekend voor Labyrinth Open Croatia

De Labyrinth crew had al een knappe line up in elkaar gestoken voor Labyrinth Open 2018 en doet er nu nog een schepje bovenop. De laatste lading namen bevat onder meer Andre Kronert, Jan Blomqvist, Kevin De Vries, Luca Agnelli en Klaps. Waarom je vakantie plannen in Kroatië deze zomer een goed idee is, legden wij een tijdje geleden al uit. Samen met de volledige affiche staat nu ook de timetable online en zijn alle stagehosts bekend voor 4 dagen feesten in de Kroatische oase.

Labyrinth Open wil zich duidelijk profileren als een internationaal festival. De stagehosts komen letterlijk van over heel Europa, van Ierland tot Italië. Hieronder een overzicht:
AltaVoz - Blakksheep - Blender - Cocoricò, Goat Serious - Decafeina - Deep House Amsterdam - DIEP - District 8 - Exhale by Amelie Lens - Grelle Forelle - Guendalina - Innocent Music - KBS Entertainment - Mixmag Adria - Reload Events - Seriously Twisted - SolvdMag - THANQ - Trust by Nick Curly - Yammat FM en Woodstock Bloemendaal.

 Met het bekijken van de timetable worden we alleen nog maar meer bewust van het potentieel van dit festival, dat doorgaat op 11, 12, 13 en 14 juli.  Op woensdag kijken we uit naar aanstormend talent Klaps, Raw District, Kapibara en grote kleppers Dubfire, Joris Voorn, Emmanuel Satie, Gregor Tresher en Pan-Pot. Op donderdag is het dansen geblazen bij Fur Coat, Stephan Bodzin (live), B.Traits, Butch, Luna Semara, Nick Curly en Matthias Tanzmann. Vrijdag zien we veel live geweld met Jan Blomqvist, Stephan Hinz, Guti, Austrian Apparel en DkA, maar gaan we ook zeker een kijkje nemen bij Kevin De Vries, Kollektiv Turmstrasse en Marina Karamarko. Last but certainly not least is het motto voor zaterdag met Belgen Joyhauser, Lee Davon, Farrago en Amelie Lens, bijgestaan door headliners Regal, Len Faki en Hernan Cattaneo.

[caption id="attachment_7545" align="aligncenter" width="626"]Labyrinth Open Foto door Simon Le Loup[/caption]

Elke dag klinken de eerste beats vanaf 17u door de boxen tot 4u in de nacht. Een verbetering tegenover vorig jaar, toen de dj's er al in de vroege namiddag aan begonnen maar dansen haast onmogelijk was met de Kroatische hitte. Maar wie denkt dat er overdag niets te beleven valt op Kamp Galeb heeft het fout. Woodstock Bloemendaal zal zich ontfermen over de daytime events. Zij zullen zorgen voor het nodige entertainment terwijl je kan relaxen, zwemmen, gastronomisch eten of toch al lekker feesten. Op vrijdag de 13e een boot opstappen is misschien een hele opgave voor sommigen, maar wij raden toch aan elk bijgeloof aan de kant te schuiven en je ticket te kopen voor een van de twee bootfeestjes. Op het ene schip waagt DIEP zich op zee met kapiteins Maxim Lany en Heckman, terwijl AltaVoz DJ Ralf, Max D. Blas en Ernest & Frank meeneemt op hun tocht.

Voor de volledige timetable en meer info over het festival kan je terecht op www.labyrinthopen.com. Naast de combitickets zijn er vanaf nu ook dagtickets beschikbaar en kan je ook nog steeds je verblijf boeken in een van de accommodaties ter plaatse. Wat kijken wij uit naar de zomer!

Omslagfoto door Peter Plantar.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête