Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Foto  van Elektronik Zoo

29/04/2024 / Sophie Daniels

Elektronik Zoo pakt uit met Anthony Rother én Dr. Lektroluv

Marco Bailey strikt grote namen voor eerste editie van het jaar.

De zomer laat nog even op zich wachten, maar daarom de outdoor festivals niet. Op 4 mei staat de eerste editie van Elektronik Zoo gepland en viert Marco Bailey weer feest in zijn spreekwoordelijke hof.

Op de affiche sieren de Duitse electroveteraan Anthony Rother - uberbekend van zijn hit ‘Father - en de Belgische godfather Dr. Lektroluv. Deze twee artiesten stonden vroeger aan de top tijdens het electro-tijdperk en weten nog steeds te bekoren met hun eclectische sets.

Met Ogazón halen ze meteen een klepper van formaat binnen. Deze Luxemburgse artiest stond vorig jaar op de Hör-stage op Dekmantel in de gietende regen te draaien en kon rekenen op een hele horde aan dansende muziekliefhebbers. Snelle en poppy house en techno gegarandeerd.

Ook om naar uit te kijken is de back to back sessie van Tom Hades en Soren Aalberg die in de geschiedenisboeken staan als iconisch en beklijvend. En natuurlijk ook de founder himself, Marco Bailey, die altijd voor een kolossaal einde zorgt.

Kopfoto: ©

Elektronik Zoo

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête