Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Luca Agnelli

15/04/2018 / Sophie Daniels

De 5 beste tracks van deze week

1/ Flexure - Orbit | Shelter Records

Flexure is een vrij nieuwe samenwerking tussen Jamie Behan en Stephen Mahoney. Beiden draaien al solo sinds mid jaren '90. Met hun nieuwe duoproject duiken ze vooral de hardware wereld in en brengen ze een mashup van techno, acid, electro en Chicago house. 'Orbit' is de titeltrack van hun tweede EP, een echte peak time destroyer.



2/ Marc Broom - Dank (Luca Agnelli remix) | Proper Techno Tunes

Voor hun tweede release verwelkomt Proper is Techno Tunes technokoning Mark Broom met zijn Dank EP. Remixen zijn afkomstig van het Duitse labelhoofd Dave Simon, de Italiaanse Luca Agnelli en de Argentijnse producer Flug. Onze favoriet is die van de Italiaan.



3/ Tomas Kunkel - Being A Stranger | Sticky Ground

Onze Argentijnse held heeft weer een top EP uit. Dit maal op het Londense Sticky Ground label. Wij waren meteen fan van deze 'Being A Stranger'. Ongeremd hard en een hel van een climax.



4/ Fabrizio Rat - L'Isola | Even Odd

De L'Isola EP is de nieuwste telg in de discografie van Fabrizio Rat. Alle tracks op de EP werden samengesteld door een  klassieke piano - gespeeld met de rechterhand van Fabrizio, de TB-303 en andere analoge machines die met zijn linkerhand worden gespeeld. Subliem en van hoge kwaliteit. Hieronder zie je hoe hij dit laatst live bracht.

Fabrizio Rat

EVENODD002 - Fabrizio Rat - L ISOLA EP Stand out acidicted 6 tracker by exemptional musican Fabrizio Rat. No more words, just listen! In presale now. http://ow.ly/nPXg30iYW9E #decksrecords #vinylshop #recordstore #recordshopping #vinylgram #instavinyl #vinylcollector #fabriziorat

Posted by Decks Records on Friday, March 16, 2018


5/ Niculta - Artificial Intelligence | Neurom Records

Onze nieuwste ontdekking is Niculta en dan vooral deze nieuwe track 'Artificial Intelligence'.Duistere sinistere beats op een bedje van hypnotiserende techno.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête