Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Chris Liebing

27/06/2018 / Sophie Daniels

Chris Liebing brengt met Burn Slow na 10 jaar nog eens album op de markt

Chris Liebing heeft zijn nieuwe album Burn Slow aangekondigd, dat op 7 september via Mute wordt uitgebracht. Hij heeft ook de tracklist voor het 10-track album bekend gemaakt en een nieuwe single met Gary Numan. Dit is het eerste volledige album van Liebing in meer dan een decennium.

De LP zal bestaan uit tracks van artiesten als Aleen, Miles Cooper Seaton, Polly Scattergood en Gary Numan.

Fans kennen Liebing vanwege zijn meedogenloze, keiharde techno. Dit album zal een stuk rustiger zijn. "Ik wilde al mijn hele leven zoiets als Burn Slow doen", zegt hij in een persbericht. Wees gerust, er is nog steeds sprake van techno, maar er is meer harmonie bij betrokken.

Novembergrey was de eerste single van de LP, die je hieronder kunt horen. Zijn samenwerking met Numan Polished Chrome (The Friend Pt.1) kan je hieronder al beluisteren.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=197&v=stKVhL69AHU

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête