Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Afbeelding

10/10/2016 / Sophie Daniels

Blawan heeft een nieuw alter ego en viert dat met release op Avian

De Engelsman Blawan heeft het in enkele jaren voor elkaar gekregen om haast een eigen genre binnen de techno voor zichzelf te creëren. Zijn industrieel en ultrarauw klinkende techno is berucht in de hele wereld.

Na hij eerder al als Bored Young Adults opereerde, komt daar nu het nieuwe Kilner alias bij. Hij draagt zijn steentje bij aan het Avian label van Shifted met zijn Walk Type EP, bestaande uit maar liefst zes tracks. Als Kilner zullen zijn producties nog steeds dat industriële hebben al beschrijft hij het zelf als meer experimenteel gelaagd. Vrijwel geen melodieën, alleen distorted kicks, vervormde staalplaten als hi-hats en vooral heel veel onheilspellend gebrom en gegrom.

Op 28 november komt de EP uit.

Tracklist

01. Sunsera
02. Filk
03. Insa
04. Otto Morph
05. Auto Wave
06. Tamtara

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête