Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Artwork  van Fuse

23/04/2024 / Steffie Verploeg

AfterClub en Fuse presenteren nieuw boek - Fuse: 30yrs of making noise

Het boek portretteert de evolutie van Fuse als eerste technoclub in België, waarbij het de verhalen van sleutelfiguren vertelt en een uitgebreide blik werpt op het visueel archief van Fuse.

In 94' openden Peter Decuypere en Thierry Coppens de deuren van Fuse. Nu, drie decennia later, viert de club zijn dertigjarig bestaan. Als onderdeel van het jubileum slaan uitgeverij AfterClub en Fuse de handen in elkaar om het allereerste boek te lanceren over een van 's werelds langstlopende nachtclubs.

Foto  van Fuse
© Fuse
Foto  van Fuse
© Fuse

"Fuse: 30yrs of making noise" zal de evolutie van Fuse vertellen en portretteert de dj's, de dansvloer, de backstage, het personeel, en natuurlijk de feestgangers. Het boek werpt een uitgebreide blik op het Fuse-archief met fotomateriaal van onvergetelijke momenten die de 30-jarige legacy karakteriseren, en alle flyers en posters van door de jaren heen.

Het boek brengt tientallen artefacten en memorabilia weer tot leven, voorwerpen die essentieel zijn voor de identiteit van de club. Tot slot worden ook talloze verhalen van de hoofdpersonages gedeeld, waaronder een levendig gesprek met de oprichters van de club – toen bekend als I ♥ Fuse.

Het boek wordt verwacht in november 2024. Reserveer nu al jouw exemplaar via de website van AfterClub. Wie een pre-order plaatst, krijgt een toffe korting van €10 én een naamsvermelding in het boek.

pre-order
Artwork  van Fuse
© Fuse
Kopfoto: © Fuse

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête