Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Nastia Reigel

25/03/2020 / Sophie Daniels

5 sets om door de Corona-lockdown te komen

SPFDJ

De in Zweden getogen SPFDJ omschrijft haar stijl als 'trashy' en heeft eerder al gezegd dat ze alles negeert wat gelukkig klinkt. Daartoe knalt ze brutaal techno, EBM, acid, industrial en trance samen op provocerende en confronterende manieren. En zo is ook deze mix. 75 minuten aan zinderende texturen, gekartelde synths en hamerende drums die zorgen voor een ondoordringbare muur van steeds evoluerend geluid.

Chris Liebing

Het derde deel van zijn allnighter set die hij in februari draaide in de Marktkantine in Amsterdam. Het was zijn debuut in de Amsterdamse club.

Amotik

Live set van Amotik op het HATE Channel.

Manni Dee

Industriële set van de in Londen gebaseerde Manni Dee.

Nastia Reigel

Nastia Reigel, een sleutelfiguur in de Russische technogemeenschap, begon met het organiseren van illegale dansfeesten in Siberië en Sint-Petersburg, waar de allereerste queerfeesten Грань (Grahn ’) werden gelanceerd.

Tussendoor bracht ze jaren door met het opbouwen van mengtechnieken en selectievaardigheden, samen met een druk tourschema. Haar tweede vinylrelease 'Disarm To Surrender' verscheen in maar op Enemy Records. In april heeft ze een release beet op Token.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête