Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Border One - Ressor Imprint

01/04/2016 / Sophie Daniels

Nieuwe EP voor Border One

Na heel wat vertraging is ie er eindelijk! Border One viert zijn debuut op Ressort Imprint, een Berlijns label dat voor de iets zwaardere techno gaat. Ook Francois X, I/Y en Svreca grabbelen wel eens tussen hun releases.

Border One wordt geroemd als één van de rijzende technosterren in de Belgische scene. Zijn eerste release was op Darko Essers Wolfskuil en werd gedraaid door dj's als Marcel Dettmann, Pfirter en Ben Klock. Sindsdien wordt hij zowat overal in België gegeerd en staat hij ook meermaals op een buitenlandse affiche.

Het titelnummer Throw begint met een speelse maar toch onopvallende melodie en toont de capaciteiten van deze Gentse producer. Morphosis, aan de andere kant, is een echt clubmomentum terwijl Tube toch meer spacey is. De Throw-remix die Thomas Hessler op z'n bord haalt, is op z'n minst ingenieus te noemen. Waar Border One de meer melodieuze tour opgaat, gaat Hessler de hardere, compromisloze weg uit.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête