Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Afbeelding

27/12/2016 / Mathies Wouters

MODFEST pakt uit met laat kerstcadeau!

Modfest, die ene zaterdag in het jaar dat Kristof Claes aka Goldfox eens helemaal zijn zin mag doen. Elk jaar tovert hij weer een geweldige affiche met enkele geniale house/techno/electro pioneers uit zijn hoed dat nog pakken beter smaakt als die kalkoen van enkele dagen geleden.

De rustperiode tussen Kerstmis en Oudjaar is dan ook de ideale periode om deze flink gepeperde line-up te verteren. Want na DJ Hell en David Carretta in 2016, passeren dit maal Felix Da Housecat (US), DELV!S en I-F (NL) als hoofdgerecht.

Felix da Housecat, dat is knallen en bangen à volonté. Deze meester uit Chicago werd bekend door zijn wereldhit Silver Screen, maar maakte ook furore met zijn nevenprojecten Aphrohead, Three Maddkatt Courtship en voorbije zomer nog met The 312. Heel benieuwd!

Space Invaders are Smoking Grass, deze classic zal 28 januari ook door de boxen van de Muziekodroom knallen dankzij I-F. De man achter labels Viewlexx en Murdercapital zal eindelijk eens de verplaatsing Den Haag - Hasselt maken en ongetwijfeld zorgen voor een van de hoogtepunten van de nacht. Van italo disco tot acid en van techno naar een stevige portie electro, het menu zal zeer gevarieerd zijn!Verder zullen we kennis maken met rijzende ster DELV!S, die pas nog de Hotshot op Studio Brussel te pakken had met Come My Way. Ook nog 100% kans op discofever met Gewelt en Konna, diepe Franse sound met Miley Serious en ook nog knalprestaties van The Whatevers, Universe, SupAfly Collective, Jules x, Bruce Botnik, Ricky & Bobby James en natuurlijk The Godfather himself Goldfox.

Er zij nog enkele Early Turkey tickets verkrijgbaar voor amper 10 euro via de website van Muziekodroom, snel zijn is de boodschap!

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête