Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Afbeelding

15/09/2016 / Sophie Daniels

Luister naar deze remix die Amelie Lens van Mathame's Prophecy maakte

De in Italië gevestigde producer Mathame heeft met zijn Loophole EP zijn eerste release op ARDOR te pakken. De EP bestaat uit drie nummers, waarvan eentje door Amelie Lens door mekaar gemixt werd.

Amelie Lens is op een jaar tijd als een komeet naar boven geschoten. Waar ze vroeger nog haar tijd door bracht achter de camera's, is dat nu vooral achter de decks. Sinds kort behoort ze ook tot de Second State-familie, die waar Pan-Pot, Stephan Hinz en Michael Klein ook deel van uitmaken.

De originele nummers van Mathame, Dance Of Light en Prophecy, zijn redelijk al zwaar maar wat Amelie met Prophecy doet is nog een trapje hoger. Van Prophecy maakt ze een ware dancefloor killer. Kaarsrechte, pompende techno gelaagd met een industriële toets. Ook Sam Paganini rekende zich al tot fan.

Hieronder kan je het nummer beluisteren. Binnenkort brengt Amelie trouwens weer twee toppers naar Hasselt voor haar Exhale concept. Marcel Dettmann en Monoloc staan dan op de affiche.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête