Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Konsequent Records

31/12/2017 / Raisa Moureau

Konsequent Records maakt comeback

Het Berlijnse Konsequent Records is na 10 jaar helemaal terug van weg geweest. Het label werd in 1997 in Keulen opgericht door Maral Salmassi. Namen als Ben Sims, The Advent, Cari Lekebush en Johannes Heil brachten er releases en remixes op uit. Niet de minste als je het ons vraagt... Nu maakt Konsequent Records een comeback met een 'Best of 2017 Compilation'.

Op deze compilatie zien we o.a. Linear Straight terug met twee tracks. Zeiden we niet al eerder dat ie het volgende Belgische exportproduct zou worden? Verder zien we tracks van o.a. girlboss Maral Salmassi herself, Housemeister, Diego Amura, Christian Morgenstern en d_func. Misschien moeten we je nog even waarschuwen, dit album is niet voor de faint-hearted. Het gaat diep, duister en door merg en been. Check het hier zelf:Picture: Maral Salmassi

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête