Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
FJAAK

04/04/2018 / Sophie Daniels

Keep the Funk wordt nieuw paradepaardje van FJAAK

De drie kondigden aan dat hun nieuwste release via hun FJAAK-label op 20 april (4/20) zal vallen en twee gloednieuwe nummers zal bevatten; 'Keep the Funk' en 'XXL 14'.

Het Duitse trio is momenteel een van de meest populaire elektronische muziekacts ter wereld en niet alleen door hun verbluffende releases en livesets, maar ook voor hun sympathieke persoonlijkheden die bijna altijd te zien zijn op hun shows en via hun online accounts.

Hun nieuwste muzikale productie weet bijna elk aspect van FJAAK dat we kennen met elkaar te verbinden; pakkende samples, een naadloze productie, een goed pak kick drums en wiet.

Hoewel we slechts op één minuut van elk nummer worden getrakteerd, kan je er zeker van zijn dat ze beide echt dansvloermateriaal bevatten. 'Keep the Funk' doet zelfs een beetje denken aan de 'I Wanna Go Bang' klepper die in 2015 uitkwam onder de naam van Bjarki.

Je kunt hieronder de previews van hun nieuwe tracks beluisteren:

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête