Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Joyhauser

13/02/2019 / Sophie Daniels

Joyhauser zet succes verder met Entropy EP

Vier tracks die het laatste half jaar de wereld rond gingen.


Want dat is ook wat er het laatste half jaar is gebeurd. Ze stonden op Pukkelpop, draaiden hun muziek voor het eerst in Tokyo en gingen stilaan richting Duitsland voor wat gigs. 2019 belooft heel wat meer. Ze staan nu al geboekt op het grote Awakenings Festival in de zomer, op Wired in Londen en in mei hebben ze een gig in Istanboel op het programma staan.

Phobiq patron Sasha Carassi tekent de 200ste release in zijn rijke labelgeschiedenis niet voor niets door dit duo. Vorig jaar mochten ze ook al opdraven op het label, die keer met Tribunal. Een EP die hun internationale carrière in productieland heel wat niveau's hoger tilde. En alhoewel het duo via track 'C166W' wereldwijd technoliefhebbers de hand schudde, was de plaat verre van het begin. Van de Entropy EP is 'M's Banger' zonder twijfel onze favoriet.

De Entropy EP bestaat uit vier tracks en is uit sinds 4 februari.



Tracklist

1 Entropy
2 M's Banger
3 Shimmer
4 X Chronicle

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête