Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Klankfest 2016

16/06/2016 / Sophie Daniels

Jonas Kopp, Dax J en De Sluwe Vos spelen op Klankfest

Ons artikel over de vorige lading artiesten staat nog maar net online en hier is het tweede al. Deze keer krijgen we drie grootmachten uit de technoscene voorgeschoteld. Decadance heeft z'n werk goed gedaan.

Jonas Kopp, een naam die klinkt alsof 'ie opgegroeide in de meest donkere underground clubs die Berlijn te bieden heeft. Nu is dat misschien zo, maar oorspronkelijk komt de man uit Buenos Aires. Dezelfde stad waar ook zijn beste maatje Juan Pablo Pfirter met de knoppen leerde draaien. Sinds enkele jaren leeft en werkt Jonas Kopp in Berlijn en stond hij al in de grootste clubs die Europa te bieden heeft.

Dax J is geboren in Londen, gevestigd in Berlijn en aanwezig op plekken als Berghain, Awake en Glastonbury. Hij is labelbaas van Monnom Black en heeft artiesten als stranger en Mark Broom op zijn palmares blinken. Deze zomer is hij vooral te vinden bij onze Noorderburen, maar in juli komt hij ook nog eens in België achter de draaitafels staan.

Ook De Sluwe Vos prijkt op de affiche. Robert Vosmeijer, zoals hij echt heet, is één van de snelst groeiende namen in de Nederlandse en Belgische dancescene. Hij groeide op in Deventer en baande zijn weg naar het Amsterdamse nachtleven door house en techno te mengen tot een explosief eigen goedje.

Deze artiesten kan je samen met Pete Howl, Trixy, Seba Lecompte, Pilose, Maté en Man Outta Space op zondag 24 juli aan het werk zien.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête