Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Afbeelding

29/01/2018 / Sophie Daniels

Her Damit bevestigt line-up voor 2018

Her Damit Festival heeft de line-up aangekondigd voor de vierde editie, die plaatsvindt van 8 tot en met 10 juni in Freudenberg, 50 km buiten Berlijn.

Her Damit is vele jaren op het eiland Rügen (aan de Ostsee) georganiseerd, maar sinds vorig jaar wordt het nog dichterbij Berlijn gevierd. De locatie wordt door de organisatie Secret Forest genoemd en biedt de bezoekers een unieke ervaring in het midden van de natuur. Groot voordeel is ook dat je naast de goedkope tickets je eigen drank mee mag nemen!

Op het schema staan ​​dit jaar onder andere gevestigde waarden als I Hate Models, Kobosil, Shifted en ROD, maar ook nieuw en opkomend talent. Zo komt de Ijslandse Yamaho aan de oppervlakte piepen, staat Héctor Oaks op de rol en verdient ook Bleak zijn welverdiende spot op het festival.

Bekijk hier de rest van namen.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête