Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Amotik6

25/02/2017 / Sophie Daniels

Hallucinante triptechno is het sleutelwoord voor nieuwe EP van Amotik

In maart ligt alweer een EP van Amotik in de rekken te blinken. De in Berlijn wonende Engelsman zette in 2015 zijn label AMOTIK in de bouwsteiger en sindsdien gaat het razend hard voor de man. Naast vijf eigen releases op zijn eigen label, maakte hij ook naam met techno releases op het 47 label van Tommy Four Seven.

Hij werd door het Duitse Groove Magazine zelfs getipt als dé artiest die zal doorbreken in 2017. Wat ons betreft was 'ie dat in 2016 al. En dat heeft vooral met zijn met applaus ontvangen track Ché te maken, die onnoemelijk vaak gedraaid werd door concullega's.

De zesde release staat gepland voor 3 maart en zal bestaan uit vier tracks. Sleutelnummer is wat dat betreft Unnees. Gestript tot op het bot, niks fancy's, maar rauwe drums en dikke basslijnen. Als je dit op dikke speakers hoort kan je niet anders dan uit je dak gaan. De andere tracks zijn net iets minder clubgericht. Wat de EP diepte geeft.


Tracklist


A1 - Amotik - Satrah
A2 - Amotik - Atharah
B1 - Amotik - Unnees
B2 - Amotik - Biis

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête