Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Fuse at Kompass

07/06/2016 / Sophie Daniels

Fuse On The Beach is niet meer, Kompass wordt nu uitvalsbasis

Wegens het niet meer verkrijgen van een vergunning, werd Fuse genoodzaakt een andere locatie te zoeken voor hun jaarlijkse strandfeestje. De industriële Kompass wordt nu de uitvalsbasis voor hun feestje dat op 20 juli doorgaat samen met Second State, het label van het bekende duo Pan-Pot.

Waar vorig jaar Kompass nog fungeerde als pop-up club en namen wisten te lokken als Marcel Dettmann, Perc, DJ Tennis, een R&S-labelnight en Surgeon, gaan ze sinds 30 april voor een volwaardige club. De artiesten die de voorbije maand de revue passeerden, zijn alvast niet mis.

Fuse nodigt er op 20 juli grootmachten als Alan Fitzpatrick, Amélie Lens, Stephan Hinz en Pan-Pot uit. Verder op de affiche staan Deg, Pierre, The Reason Y en Bec. De details voor het event vind je hier terug.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête