Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Freedom

04/09/2017 / Sophie Daniels

#FREEDOWNLOADSERIES: SWART - Freedom

In onze nieuwste #FREEDOWNLOADSERIES maken we deze keer plaats voor SWART. Een jonge kerel uit het Leuvense die aan het begin van zijn carrière staat.

SWART kwam een paar weken geleden op onze radar met zijn eerste release The Journey en pakt nu weer uit met een prachtig verzorgde track. Freedom gaat nog een stukje sneller en harder dan zijn voorganger, een track met fraaie strings en dito vocals.

Zeker de tweede climax die rond 2 minutes 45 seconden komt piepen is er eentje om trots op te zijn. Zegevierend grist hij ons verder doorheen de nerveuze ritmes en stuwt hij de adrenaline rush naar een hoogtepunt. Een track die je de komende weken in je mapje van repeat mag plaatsen.

Downloaden doe je door op 'Buy' te klikken.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête