Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
I Can't foto

18/04/2016 / Sophie Daniels

#FREEDOWNLOADSERIES: Ortin Cam - Buck Em Down (I Can't Remix)

FREE DOWNLOAD SERIES. Het concept is simpel: als we een track voorbij zien komen die ons wel kan pruimen, geven we ze als free download weg -als de producer er mee akkoord gaat weliswaar. Onze eerste FREE DOWNLOAD SERIES wordt afgetrapt door I Can't, een dj die met zijn remix van Ortin Cams Buck Em Down ons hart heeft veroverd.

Hij stuurde zijn remix in voor een contest van Ortin Cam die hij op het nippertje net niet binnenhaalde -Linear Straight en SKOT gingen met de pluimen lopen. Het zullen slapeloze nachten geweest zijn voor Ortin Cam bij het selecteren van zijn winnaars. Ortin Cams discografie rijkt heel ver, van releases op Mote-Evolver tot Adam Beyers Drumcode. Hij gaat al jaren mee in de scene en released de laatste tijd enorm veel tracks.

De remix van I Can't begint met een integrerende intro waarna 'ie voor de eerste keer een klein beetje ontploft op de eerste climax. Nog altijd wat opbouwend en nog uitkijkend de harde bass die er zal volgen. En die volgt er. Na 2,5 minuut gaat het nummer helemaal los. Vréé skone zou Wendy Van Wanten zeggen. Ook helemaal verkocht? Download 'em hieronder!

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête