Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Clangor

25/08/2016 / Sophie Daniels

#FREEDOWNLOADSERIES: Clangor - Designate

Voor onze zesde #FREEDOWNLOADSERIES gaan we iets minder bruut te werk als de voorgaande keren. Geen zware techno bangers, maar het iets rustigere genre. Clangor levert Designate af, een geluid dat balanceert tussen serieuze tech-house en een flinke streep vrolijke techno.

Eerst even over Clangor, het pseudoniem achter drie vrienden die al jaren bezig zijn met muziek. Jongens wiens grootste inspiratiebronnen gaan van Metodi Hristov en Shosho tot labels als Kinetika en Patent Skills. Hun eerste release was vorig jaar op Perfect Driver Music, een label uit het grote Los Angeles, en stond prompt in de top 100 op Beatport.

Designate is een soort nummer met een overall vibe waar we meteen inzitten. Zachtaardig, integrerend én met leuke vocal. Een track die je zowel op een bloedheet strandfeestje kan opgooien als in een donkere club. Hieronder te beluisteren én gratis te downloaden!Photo credits: DW Photography

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête