Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
De Balzaal Dour

22/02/2022 / Pieter-Jan Nerinckx

Na 3 jaar eindelijk terug Doureuuuh

Het festival maakte onlangs de eerste lading namen bekend

Eindelijk is het weer zover! De Belgische festivalliefhebber mag zich weer klaarmaken voor een niet 5 maar wel 7 dagen-durend dieet van smaakloze noodles, lauw bier en stevige beats. Dour is back. En voor wie het gewone festival nog niet genoeg is, kan dit jaar naar het CampFest, een warm-up van 3 dagen op het ritme van diverse soundsystems. Na deze pré-Dour volgt het klassieke festival met wel 8 podia en niet minder dan 250 artiesten.

De laatste jaren zet het festival enorm in op elektronische muziek. Dat zie je aan de kwaliteit van de stages maar ook aan de line-up. Natuurlijk met zo veel performers moeten er ook keuzes gemaakt worden. Hier vind je onze tips:

999999999 Live, Ascendant Vierge, Dax J, Casual Gabberz, Mezerg, Palms Trax, Partiboi69, U.R. Trax, Honey Dijon, Ben Böhmer Live en Nia Archives.

Zit er voor jou niets tussen? Niet getreurd, meer dan 2/3 van de line-up moet nog worden aangekondigd. Ach, wij zijn alvast overtuigd. Info en tickets vind je hier.

Kopfoto: © Dour Festival

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête