Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Sfeerfoto camping

08/03/2022 / Pieter-Jan Nerinckx

Dour Festival maakt nieuwe lading namen bekend

Enkele veelbelovende en bekende artiesten in de kijker

Op 4 maart maakte Dour 29 nieuwe namen bekend en daar zit weer heel wat lekkers tussen. 2022 zal het jaar zijn dat het Belgische festival na 2 zomers eindelijk terug kan keren naar de gekende wei in het pittoreske Dour. Dit keer met een nieuwe formule: DOUR XXL. Geen 5, maar wel 7 dagen aan zon, muziek en positive vibes! Uit deze nieuwe lading artiesten selecteerden we enkele, althans voor ons, absolute must sees!

Blawan

Deze dj en producer behoort tot de absolute top wat industrial techno betreft. Geloof je ons niet? Luister dit hier dan maar even na.

Promis3

Dit Belgische duo brengt een heerlijke mix van cyberpop, trance, dubstep en eurodance. Hun videoclips en live performances zijn visuele meesterwerken. Kijk maar even mee:

Teto Preto

Dit Braziliaanse underground collectief zal je misschien al kennen van hun hit “Gasolina”, maar ze hebben zeker en vast meer in petto dan dat. Hun nieuwste album wordt een mix van  dubstep, drum and bass, trance, acid en punk vol met Braziliaanse invloeden.

Ross from Friends Live

Voor het zweverige housewerk moet je bij deze artiest zijn. Bij zijn live optreden wordt hij vergezeld door John Dunk aan de keys en Jed Hampson aan de elektronische gitaar. Check hier hun Boiler Room performance:

LSDXOXO

Als rijzende ster uit de New Yorkse underground en tegenwoordig actief in Berlijn brengt hij een eclectische mix van ghetto rave, electro, pop en techno. Zijn nieuwste single “SMD” is alweer een dancefloor banger!

Ziezo, 50% van de line-up is ondertussen bekend. Als je nu nog niet overtuigd bent, weten we het ook niet meer!

Kopfoto: © Dour Festival

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête