Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Atomium Festival

05/09/2022 / Sophie Daniels

Het Atomium Electronic Free Festival is terug met een nieuwe editie

Het Atomium, C12 en Deep in House slaan de handen opnieuw in elkaar

Noteer 10 september in je agenda, want dan vindt het Atomium Electronic Free Festival plaats. Dat is – zoals de naam zelf al zegt – een gratis elektronisch festival aan de voet van het Atomium. De samenwerking tussen Atomium, C12 en Deep in House vindt plaats van 14u tot 23u.

Je ziet er talenten Marcel Dettman, Adiel, Emily Jeanne, lunar convoy en Phanom aan het werk. Negen uur lang kan je dansen, maar ook lezingen en workshops over onder andere DJ’ing en dans volgen. Daarvoor moet je in een van de bollen van het monument, zaal Ilya Prigogine, zijn. De workshops zijn gratis, maar je moet je wel op voorhand inschrijven. Zo is er een workshop over de muziekproductiesoftware Ableton, kan je leren dj'en of een gesprek aangaan met de managers van verschillende uitgaansgelegenheden over wat een "safe space" voor jou betekent. Helaas is alles reeds hopeloos uitverkocht.

AEFF

Afteren doe je in de nachtclub C12 met ExalPhara (live), Planetary Assault Systems (live) en u.r trax. In zaal C11 kan je heel de nacht feesten op de beats van A. Brehme.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête