Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Foto  van XRDS - Crossroads Festival 2022, gemaakt door Antoine Grenez, in opdracht van XRDS - Crossroads

30/03/2023 / Dieter Holvoet

Crossroads deelt de volledige lineup van hun nieuwe editie

Zoals steeds een mooie selectie van artiesten, voor elke house- en technofan wat wils

Crossroads' grote comeback van vorig jaar bleek erg geslaagd: de mooie selectie van artiesten op de lineup brachten zoals verwacht het beste van zichzelf en zowel de setting als de stage designs maakten het een erg intieme en aangename omgeving voor een festival. De opkomst was iets lager - net zoals bij veel andere festivals rond die periode - maar dat kon de sfeer zeker niet drukken, integendeel. Dit jaar gaat het festival door op eind augustus, mogelijks om die reden en volgens de organisatie ook om het feest 3 uur langer te kunnen laten doorgaan en om de buren te sparen tijdens de eerste week van het nieuwe schooljaar.

Met één stage minder - de Parachute stage is dit jaar weggevallen - boet het festival licht in aan kwantiteit, maar zeker niet aan kwaliteit. Enkele optredens om naar uit te kijken zijn het eerste back-to-back optreden van Dasha Rush & Adriana Lopez, de knallende performance van de Duitse Ellen Allien en het langverwachte samenwerkingsdebuut van Freddy K met The Lady Machine. Daarnaast presenteert Fuse resident Hadone zijn nieuwe album door middel van een zeldzame liveset, terwijl talentvolle artiesten Voiski en Eliott Litrowski samenwerken aan een exclusieve liveshow onder hun alter ego Superski.

Zoals vorig jaar kunnen de rustelozen onder ons na het festival nog terecht in de Fuse voor de officiële afterparties. Ook daar staan enkele getalenteerde artiesten op de planning, inclusief het gerenommeerde Chaos In The CBD uit het VK en Fuse-residents Phara en Altinbas.

Tickets

De eerste twee ticketwaves zijn al uitverkocht. Tickets in de derde wave kosten je €40 voor een dag en €70 voor combi, terwijl tickets in de volgende en direct ook de laatste wave je respectievelijk €45 en €80 zullen kosten. 

Promo  van XRDS - Crossroads Festival 2023, in opdracht van XRDS - Crossroads
© XRDS - Crossroads
Kopfoto: © Antoine Grenez

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête