Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Simon Leloup - Voltage Festival

21/01/2020 / Sophie Daniels

British Murder Boys en Viper Diva komen naar Voltage 2020

Twee headliners om 'u' tegen te zeggen.

Het in Zwevegem gevestigde festival doet vooral zaken in de ruige techno en begint nu vorm te geven aan de aankomende editie in 2020. Deze week maakte het zijn eerste twee headliners bekend: British Murder Boys én Viper Diva komen het tweede weekend van augustus naar de verlaten elektriciteitscentrale.

En dat is best wel een big deal: British Murder Boys speelde afgelopen jaar nog in de C12, daarvoor was het 11 (!) jaar geleden dat ze nog eens op Belgische grond stonden. Het duo bestaat uit zwaargewichten Regis en Surgeon en staan bekend om hun eclectische sets.

Ook Viper Diva is een grote naam. Het is namelijk de gloednieuwe samenwerking tussen Taapion Records owner Shlømo en zijn landgenoot Hadone (die tegenwoordig in Brussel woont). Tot nu toe hebben ze nog maar 2 optredens bevestigd, op Unpolished in maart en op Voltage Festival in augustus. Zeker zien dus!

Voltage Festival vindt plaats van 8-9 augustus 2020 in Zwevegem.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête