Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Foto  van De Plantage en De Serre

20/03/2023 / Neel Voets

De Plantage: De Serre brengt de nacht terug naar Hasselt

Duik samen met ons de laatste nacht in

Waar het Limburgse clubleven op sterven na dood lijkt, probeert de Hasseltse organisatie De Serre hier een splijtend antwoord op te bieden. Dat doen ze met ‘De Plantage’, het eigenste nachtlabel van de creatieve broeikas. Tijdens vier clubnachten brengen ze kwalitatieve draaimeesters terug naar de Hasseltse gronden. Met nog één clubnacht te gaan, sloopten voorlopig al resident dj's Ruben VSB & Casper Cox, Fais Le Beau (één van de vaders van de legendarische Gay Haze Party’s), Ava Eva (carrièrestartster in De Serre & partystartster over heel het land), Alison Swing (LA & Berlijnse funkjufvrouw) en Limburgse funkmaster Faisal de Hasseltse muren. We kunnen alvast bevestigen dat de voorbije drie nachten ons omtoverden tot permanente Plantagegangers.

Afsluiten doen ze op 1 april 23’ met resident dj Ax Emblem, die ons alvast deed dromen met zijn trance/acid sessies op Soundcloud. Op uitnodiging zullen Wannes Lenaers en BUTTERNUT co-founder Ampe ons begeleiden doorheen deze euforische avond.

Zin om samen de Hasseltse nacht in te duiken? Dan kan je jezelf alvast hier van tickets voorzien.

Tickets
Kopfoto: © De Plantage

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête