Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Sfeerfoto

19/05/2022 / Pieter-Jan Nerinckx

Horst komt met twee open airs op de proppen

Op het programma staan wederom interessante expo’s en baanbrekende acts

Tijdens het festival hing het al even in de lucht, maar kregen we nog geen zekerheid. Vandaag krijgen we die wel. Op 18 juni en 30 juli zijn jullie welkom op de voormalige militaire site in Vilvoorde om te genieten van de zomertentoonstelling “The Act of Breathing” ingevuld door onder andere Maika Garnica, Kris Lemsalu, Soraya Lutangu Bonaventure & Ali-Eddine Abdelkhalek. Daarnaast komt de organisatie alweer met een eigenzinnig muzikaal programma voor de dag. Onder andere Danilo Plessow, Z@p, DTM Funk en Bjeor prijken op de affiche. De open airs zullen betalend zijn, waarbij een ticket zowel toegang verleent tot de optredens van het open airprogramma als de Horst Exhibition.

Lineup van de Horst Summer Events
© Horst
Tentoonstelling
The Act of Breathing. © Eline Willaert

Horst is een innovatief platform dat kunst, architectuur en elektronische muziek met elkaar verbindt. Wat de organisatie de afgelopen 8 jaar heeft bereikt, is ongelofelijk. Elk jaar zetten ze met Horst Lab een workshop traject op poten, houden ze tentoonstellingen en een driedaags festival. Nu komen daar nog eens 2 open airs bij. We zijn benieuwd wat het platform nog allemaal in petto heeft voor de toekomst.

Info en tickets vind je hier.

Sfeerfoto
© Max_M
Kopfoto: © Joost Van Hoey

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête