Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Foto  van Hangar

21/09/2023 / Julie SaudemontJulie Saudemont

Het grootste Halloweenfeest in Brussel is terug van nooit weggeweest

Hangar keert terug naar de Brussels Gate voor hun tweede editie van Hangar Halloween.

Halloween is op veel plaatsen de ideale gelegenheid voor een buitengewone rave, waar mensen de straten opgaan om de hele nacht te dansen bij het maanlicht, terwijl de meest angstaanjagende figuren de nacht weg doen smelten en de nacht plaats maakt voor een nieuwe dag. 

Een avond om nooit te vergeten, dat is zeker. Over de hele wereld vinden op deze feestdag de meest waanzinnige raves plaats, vooral op internationaal niveau. Tot vorig jaar ontbrak Brussel echter aan een grootschalig feest om deze griezelige avond te vieren. Hangar besloot hier verandering in te brengen en bracht Hangar Halloween tot leven, een tweedaagse indoor rave in de Brussels Gate (Brusselse Kart Expo).

Foto  van HANGAR HALLOWEEN – 2-DAY INDOOR RAVE, gemaakt door Stijn De Grauwe, in opdracht van Hangar
© Stijn De Grauwe

Uitbreiding tegenover vorig jaar 

Hangar Halloween brengt dit jaar maar liefst 3 zalen, 3 podia, 2 ongelooflijke nachten en 16 uur dansen in een sensationele omgeving. Het is geen vergissing, Hangar breidt hun zalen en podia uit ten opzichte van vorig jaar, toen er slechts 2 zalen en 2 podia waren. Maar dat is nog niet alles. Eerder onthulde Hangar al een voorproefje van de line-up voor hun tweedaagse indoor rave. We zijn laaiend enthousiast om jullie op de hoogte te houden dat gedurende deze twee fantastische avonden maar liefst 20 artiesten het podium zullen betreden! 

Foto  van HANGAR HALLOWEEN – 2-DAY INDOOR RAVE, in opdracht van Hangar
© Hangar

Hangar trapt het weekend af op vrijdag met een indrukwekkende line-up. Normaal gesproken geven we graag een must-see aanbeveling om enkele artiesten in de schijnwerpers te zetten, maar voor de line-up van vrijdag kunnen we simpelweg niet anders dan ze alle drie ten zeerste aanbevelen!

Een live set van Ben Böhmer is werkelijk magisch. Hij neemt je mee op een reis naar de wereld van melodische extase. Herinner je je nog zijn live set voor Cercle, hoog boven het prachtige landschap van Cappadocië in Turkije, terwijl hij in een luchtballon optrad? Wij wel, en slechts één woord volstaat om het te beschrijven: kippenvel!

Daarnaast kunnen we ook Jayda G niet over het hoofd zien. Deze door de Grammy genomineerde artieste straalt een aanstekelijke energie en grenzeloos enthousiasme uit. Met haar zorgvuldig geselecteerde grooves en rhythms weet ze iedereen op de dansvloer aan het dansen te krijgen, inclusief zichzelf. Kortom, Jayda G staat garant voor positieve feel-good vibes.

Check zeker haar meest recente Boiler Room-set om al even in de sfeer te komen!

Last but certainly not least, laten we het hebben over Felix Clary Weatherall, beter bekend als Ross from Friends.

Mixmag heeft zijn muziek eerder omschreven als "een unieke mix van hip-hop, Japanse boogie en housemuziek."

Na de release van zijn debuutalbum "Family Portrait" op het gerenommeerde Brainfeeder-label van Flying Lotus, bracht hij drie jaar later "Thread" uit voor het wereldwijde publiek. 

Het meesterlijke werk van Felix zag het daglicht na een moeilijk jaar waarin België, net als de rest van de wereld, worstelde met een pandemie.

Ik herinner me nog goed het moment waarop ik voor het eerst naar "The Daisy" luisterde. Het gevoel dat dit nummer ooit in een club zou worden gedraaid, waar mensen zorgeloos de nacht zouden doorbrengen, was ongelooflijk en bijna surreëel. Ik bleef het nummer herhaaldelijk beluisteren, en na de derde keer haalde ik mijn koptelefoon van mijn hoofd, mijn ogen glinsterend van geluk en anderzijds ook ongeloof. Zelden heb ik zo'n diepgaande emotionele reactie ervaren bij de eerste beluistering van een nummer.

Tickets

Combitickets zijn nog steeds verkrijgbaar voor €87,5.

Helaas zijn de Early Bird-tickets voor zowel vrijdag als zaterdag al uitverkocht. Normale dagkaarten zijn beschikbaar voor €42,5. Als je nog vrienden moet optrommelen, wacht dan niet te lang, want de ticketprijzen stijgen met €5 per wave. Voor degenen die tot het laatste moment willen beslissen, is er een vierde very late wave aan €52,5 beschikbaar.

Backstagepassen kosten €127,5 per dag, en zoals altijd kun je ook terecht op TicketSwap voor beide opties.

Promo  van HANGAR HALLOWEEN – 2-DAY INDOOR RAVE, in opdracht van Hangar
© Hangar
Kopfoto: © Hangar

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête