Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Funke

05/07/2024 / Evelyne Vanherf

Funke start deze avond met een nieuw concept 'Bar Night'

Elke week, op vrijdag of zaterdag (wisselend), organiseren ze naast een Club Night nu ook een Bar Night met een live DJ-set.

Nu de zomer van start is gegaan, genieten we graag van het buitenleven, en dat heeft Funke goed begrepen. Met een prachtig nieuw terras voor de deur, wekelijkse Window Sessions waarbij ze hun bewoners en dierbare vrienden uitnodigen om hun beste muziek te delen op de Funke bank, en een clubavond, is er nog volop ruimte voor nieuwe ideeën.

Funke
©

Funke

Funke
©

Funke

Funke
©

Funke

Elke week, op vrijdag of zaterdag (wisselend), organiseren ze naast een Club Night nu ook een Bar Night met een live DJ-set. De muziek zal in het begin iets zachter staan dan gewoonlijk, de kaarsjes zullen wat meer branden, en meer tafels binnenin op de dansvloer voor een nog gezelliger samenzijn. Dit kan nog steeds uitmonden in een avond waar je de benen los kunt gooien.

De sfeer zal wat lichter en minder donker zijn, met een andere vibe dan een Club Night en enkele plantjes om de ruimte nog meer op te fleuren. Een DJ zal aanwezig zijn, waarbij de focus minder op een clubachtige ervaring ligt en meer op een dansbare vibe, gecombineerd met heerlijke food en cocktails die zowel binnen als buiten te verkrijgen zijn. 

Met de Bar Nights zullen ze niet alleen ruimte bieden aan de vaste residents, maar ook de nadruk leggen op het ontdekken en een plaats bieden voor nieuw talent. Uiteraard zullen er altijd voldoende zitplaatsen beschikbaar zijn om van de avond te genieten en af en toe een pauze in te lassen.

De eerste Bar Night begint deze avond met Secresy & Friends, met vrije toegang en nog meer zomerse gezelligheid. 

Heb je zelf interesse om tijdens een Bar Night iets te organiseren of een DJ-set te draaien? Stuur dan zeker een mail naar info@funke.gent. 

*Bar Nights zijn steeds met vrije toegang, Club Nights altijd betalend. 

Kopfoto: ©

Funke

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête