Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Ben Klock

05/10/2017 / Fay Haelterman

Ben Klock in de Kompass Klub: Gent wordt klein Berlijn

Kompass Klub zorgt er regelmatig voor dat de Berghain even in Gent staat. Dat doen ze dit weekend ook, met resident Ben Klock die er vijf uur van jetje komt geven. Wij begeven ons vrijdag 6 oktober daarheen, waar ons een klein Berlijntje met een gelukkig minder agressief deurbeleid op ons te wachten staat.

Mocht je onverwacht toch een muzikale quizvraag voorgeschoteld krijgen om binnen te mogen, antwoord dan op “Wat is de beste plaat van Ben Klock?” niet “Subzero!”

Grijp liever eens uit een ander laatje - wij helpen graag.

Sean

October

Earthquake

Nog niet content? Ga dan eens de vaste Kompassen uitchecken: Massimo Mephisto, Tom Dazing, Die Clique en Delcone zullen je graag zien komen. Op een dag zouden ze wel eens net zoveel gevierd en gelauwerd kunnen worden als mister Benny himself.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête