Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Voodoo Village Festival

07/04/2016 / Sophie Daniels

Eerste lading namen Voodoo Village zijn bekend!

Voodoo Village Festival is een relatief nieuw festival, vorig jaar deed het vooral dienst als een soort van Kiesgrube -drie keer dan toch. Zo nodigden ze Magda, Patrick Topping en Guti ieder op z'n beurt uit voor een namiddagje Brussel. Dit jaar gaan ze dus voor de eerste keer voor een tweedaags festival.

Ze werken samen met drie oppermachten in België. Zo hosten Fuse, We Are The Future en We Bring You ieder een stage. Dan weet je eigenlijk al dat er topartiesten zullen langskomen. De Early Birds waren zelfs al uitverkocht voor er nog maar één naam van de line-up gelost werd.

En die line-up is de moeite waard. Guy Gerber, Alan Fitzpatrick, Detroit Swindle, Mathias Kaden, Ricky Ahmed, Fabio Florido die we onlangs nog aan het werk zagen ... moeten we nog even doorgaan? Hun lijstje is op zijn minst merkwaardig te noemen. Benieuwd wie ze daar nog gaan bijgooien. Tickets kan je nog steeds kopen, €35 voor één dag of €60 voor een tweedaagse.

Voodoo Village Line Up

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête