Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Bunker

06/12/2016 / Sophie Daniels

Bunker nodigt Ortin Cam en Kiani & his Legion uit voor derde editie

Op 11 februari keert het Limburgs concept Bunker voor de derde keer terug. Deze keer pakken ze het iets groter aan, verhuizen ze naar een grotere zaal en nodigen ze twee Vlaamse topproducers uit: Ortin Cam en Kiani & his Legion.

Ortin Cam kennen we van zijn knalharde en energieke sets -en het interview dat wij laatst met hem hadden. Hij maakte al muziek voor Adam Beyers Drumcode, Mote-Evolver van Luke Slater en Uto Karems Agile Recordings en mixte in 2006 al de CD van I Love Techno in mekaar. Waarvoor hij ook de anthem maakte.

Kiani & his Legion zette dit jaar een prachtprestatie neer in de Pukkelpopse Booth. Zijn eigen producties werden jaren geleden opgepikt door We Play House Recordings labelbaas Red D en zo ging de bal aan het rollen voor de Genkse youngster. Sindsdien bevindt hij zich vooral op buitenlands grondgebied en tekende laatste op het Nederlandse label Something Happening Somewhere van niemand minder dan Nuno Dos Santos.

Grava en Bunker-residents Extraterrestrials, CELLINI en Haissem vervolledigen de affiche. 

[su_button url="https://www.facebook.com/events/1825618234383325/" target="blank" style="ghost" background="#1adba1" color="#1adba1" size="5" radius="round" text_shadow="0px 0px 0px #000000"]EVENT[/su_button]