Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Border One

27/08/2019 / Sophie Daniels

Border One lanceert eigen label

Producer breidt techno-ideologie uit op Border One Records

Leuk nieuws: de toonaangevende Belgische producer Border One begint volgende maand zijn eigen label Border One Records.

Op 13 september 2019 wordt de eerste EP van Border One Records uitgebracht. Maar het idee voor een label borrelde al veel langer. 'Het idee om ooit een label te starten zat toch wel al even in mijn hoofd, maar het werd nooit concreet. Tot Steven Van Belle (Form And Function nvdr.) me een jaar geleden toch overtuigde', aldus Steven Petit. 'Het is heel erg leuk om alles zelf in handen te hebben. En ik kan samenwerken met vrienden die het artwork en de layout verzorgen'. Het label zal enkel eigen materiaal van de jonge producer bevatten en wordt gedrukt in een beperkte oplage van 200 exemplaren. Schilder annex tattoo-kunstenaar Ilja Vanhoutte neemt het artwork voor zijn rekening.

Voorlopig ligt de focus enkel op eigen producties. 'Ik ben erg blij met de eerste plaat, en ik ben al volop bezig met het voorbereiden van de volgende release'. Zijn debuutrelease 'Abyssal' is een dromerige symbiose, met de dansvloer duidelijk in beeld. Evenals de extase van het nachtleven. 

Tracklist
A1. Border One - Fathom
A2. Border One - Abyssal
B1. Border One - Benthic
B2. Border One - Surge

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête