Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
a.brehme

28/03/2018 / Sophie Daniels

A. Brehme lanceert Sonata Forma label met Saisho EP

Sonata Forma wordt ingeluid met de Saisho EP.

Brusselaar A. Brehme draait al enkele jaren mee als gevestigde waarde binnen de Belgische technoscene. Naast regelmatige passages in de Fuse op avonden waar duistere techno de dansvloer beheerst, schopte hij het tot resident van de Technoonfeestjes, aan de zijde van de gerespecteerde producer Peter Van Hoesen.

In 2014 stak hij zijn eerste track in elkaar voor Coincidence Records, drie jaar later kwam het vervolg met zijn debuut EP 'Intiyat' op het populaire Form And Function. Nu brengt hij met Saisho de eerste EP voor zijn nieuwe label Sonata Forma op de markt. Saisho, wat Japans is voor 'start, begin' wordt een vinyl release van slechts 200 kopieën. De releasedatum gaat gepaard met de Sonata Forma-avond in Fuse, waarbij Dorisburg en Tobias. de genodigden zijn.

De plaat wordt gedistribueerd door Crevette Records, en zal onder meer ook in Hardwax (Berlijn) en Technique (Tokyo) te verkrijgen zijn, naast de gebruikelijke online webshops zoals Juno, Clone, Deejay en Decks. Op 30 maart ligt 'ie in de winkels.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête