Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
ZeeZout Festival

21/12/2016 / Sophie Daniels

ZeeZout lost complete line-up voor wintereditie

Op zaterdag 4 maart moet je gewoon naar Amsterdam. De organisatie van ZeeZout festival pakt uit met een winterfestival. De locatie is een regelrecht unicum: Het Rijk van de Keizer. Het Rijk is een evenementenlocatie die het vooral moet hebben van de gezelligheid en de innovatie. De eerste indrukken over de locatie zijn nogal landelijk en intiem. Perfect om oog in oog te komen staan met de artiesten en de vibe helemaal tot in je tenen te voelen.

Bovenop de wonderbaarlijke evenementenlocatie, primeert ZeeZout bovenaan het lijstje voor de ontdekkende liefhebbers onder ons. De organisatie heeft dan ook een ongeziene line-up in petto. De programmatie vloeit over van het talent en specialere stijlen binnen house, techno en disco. Als we je zeggen dat Awesome Tapes For Africa op de planning staat, weet je waarschijnlijk wel wat we bedoelen met de speciale toon van de dag.

Verder zet ZeeZout vooral Nederlandse talenten op het menu: Carlos Valdes, Halve Soul, de techno-virtuoos Interstellar Funk, de Amsterdamse topdame Kamma, het betere werk van Legowelt, Mata Hari, het duo Tenzers, house-prinses Titia en de alom bekende Tom Trago.Bovendien zijn er ook internationale te ontdekken artiesten zoals (de legendarische) Italiaan Lory D met zijn typisch rauwe technosound. Het Canadese duo Project Pablo zal ongetwijfeld voor een groot feest zorgen. Hashman en PLO Man zullen voor een experimentele B2B zorgen die zich zal afspelen op de grenzen van acid, techno en ambient.Samengevat bestaat het winterfestival van ZeeZout uit intimiteit, een unieke locatie en bakken vol talent.

Tickets te verkrijgen vanaf vrijdag 23 december via Ticketservice ZeeZout.