Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Afbeelding

11/06/2017 / Sophie Daniels

Wir Tanzen & Decadance! trekken naar Nature One

Wir Tanzen & Decadance, twee populaire Gentse techno organisaties, trekken deze zomer naar het grootste en meest extravagante technofestival van Europa: Nature One. Ze zullen de camping voorzien van vier dagen gevuld met top notch techno.

Ging voorheen de grootste internationale aandacht naar de Love Parade, nu zijn het de bunkers van de Pydna-raketbasis die het meest tot de verbeelding lijken te spreken. Na een eerste editie in 1995 op de Amerikaanse luchtbasis Hahn, verhuisde het feest een jaar later naar de huidige locatie: raketbasis Pydna, vlakbij het dorpje Kastellaun.

Naast de vier hoofdpodia presenteren zich op 19 clubpodia organisatoren, platenlabels en clubeigenaren uit Duitsland en het aangrenzende buitenland. Overdag wordt op het kampeerterrein en 's avonds op het festivalterrein gefeest. Dirty Workz en Wir Tanzen & Decadance houden de Belgische eer hoog op het festival als de twee enige organisaties uit ons land.

Een hele Belgische delegatie zakt tussen 4 en 6 augustus richting Kastellaun, waar dan drie dagen lang Nature One plaatsvindt. Niet alleen tussen de festivalvierders, maar ook tussen de dj's. Zo maken onder andere Linear Straight en Double U Jay hun opwachting op de stage van Wir Tanzen & Decadance. Op het festival zelf komen namen als Ben Klock, Dax J, Developer, Rebekah, Sam Paganini, Sven Väth, Torsten Kanzler en Niereich.

https://www.youtube.com/watch?v=5AWsoIoKP7M

Line-up Wir Tanzen & Decadance


Linear Straight, Noseda Live, Double U Jay, Pete Howl, Seba Lecompte, TRiXY, Man Outta Space, Sylvie Maziarz & Daniel Heinrich, Skot, J.Køps, Bion-X, Drinko, Remy-X Live, Distanz Live, Lebawski, Reus & Leendert, Gili & Craig.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête