Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Rodhad

26/12/2016 / Sophie Daniels

#WEDSTRIJD: Vier het nieuwe jaar op Enter The Future

Drie van de grootste concepten uit het Gentse bundelen op 31 januari hun krachten voor een feest richting het nieuwe jaar. Voor al wie houdt van techno maar ook acid breaks kan appreciëren en voor al wie gek is op drum ‘n’ bass maar het niet erg vindt zich ook eens in techno te verliezen.

Kozzmozz voorziet ons van de meest bruto techno van het moment met klinkende namen als Ansome, Rødhåd, Milton Bradley, Bas Mooy, TWAN en spacid. Star Warz geeft plaats aan onder andere Commix, Signal, Survival, Phase en Bredren. Voor al wie terug wilt naar the good old days zorgt Retro Acid voor muziek van Stefan ZMK, Man Outta Space, Dj Ignite en Sevenum Six.

Zij die zich Kozzmozz’ begindagen in het Kuipke in het Citadelpark nog herinneren, weten wellicht nog dat er verschillende concepten onder één dak huisden. Kozzmozz featurde toen meerdere zalen met uiteenlopende genres en het is daar dat Star Warz voor het eerst het daglicht zag. Voor zij die zich die dagen niet meer herinneren, geen nood, we kunnen je er één ding over vertellen: het was fantastisch. Liefhebbers van allerlei soorten elektronische muziek verenigd als één, samen feestend alsof het leven er van afging.


WIN
Wil jij gratis naar Enter The Future? Stuur #whathappensatenterthefuture naar hello@whathappens.be!


 

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête