Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Martin Maler

31/03/2016 / Sophie Daniels

Vierde EP voor Trianglesquare Records

Technolabels en België, het is een match made in heaven. Kijk maar naar Token Records, MB Elektronics en R&S. Je zou haast denken dat geen ander genre voor dit land is weggelegd. Maar naast deze grootheden, zijn er ook kleinere, minder bekende labels die het heel goed doen.

Zo komt ook Trianglesquare Records al een klein jaar in het wereldje piepen. Ondertussen zijn ze al aan hun vierde EP toe en werd hun nieuwe website online gezwierd. Hun concept is duidelijk: elke twee maanden releases ze een nieuwe EP, waarvan één een Square mix is en de andere een Triangle, beiden geproducet door labelbaas Martin Maler.

14 Years Of Madness in de Square mix bolt lekker door. Harde bass, diepe sound en ietwat duister, zoals we het het liefst hebben. De Triangle versie gaat ook nog steeds hard, maar is iets minder industrieel opgesteld als zijn voorgaande. Beide nummers hebben iets weg van mekaar -hoe kan het ook anders met een remix- maar toch gaat onze voorkeur uit naar de Square remix van de EP.

Met support van onder andere Charlotte de Witte en Jeroen Search, is deze plaat al goed op weg om binnenkort door menig boxen te knallen. Uit sinds 29 maart en hieronder te beluisteren!

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête