Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Doka & Tripeo

12/04/2018 / Sophie Daniels

Tripeo en Doka starten nieuw project The Leap

En ook de eerste release voor The Leap is een feit.

The Leap gaat over meer dan alleen muziek, en dat zal je ook zien terugkomen in hun tracktitels. De huidige ontwikkelingen in de wereld staan ​​centraal en inspiratie wordt gehaald uit politiek, literatuur, media, activisme en nog veel meer.

Het openingsnummer op The Leap EP 'Shock Doctrine' is een langzaam maar krachtig stuk hypnotiserende techno, gevolgd door de uitzonderlijk diepe en golvende 'Borrowed Time'. Aan de andere kant toont het duo opnieuw naadloze productievaardigheden en met 'Green Capital' zetten ze een met trance gevuld nummer neer. De afsluiter 'Sustainable Communities' creëert spanning op de dansvloer met zijn doordringende synthlijnen en net als de hele EP lokt het de luisteraar uit om buiten de herkenbare technosfeer te denken.

Op 27 april ligt de release in de rekken. Snippets zijn er nog niet, maar hieronder zie je een filmpje tijdens de productie van de EP.

The Leap

Working on new tracks for The Leap with Tripeo and my serious face

Posted by Doka on Tuesday, March 27, 2018


Tracklist

A1 / 1. Shock Doctrine
A2 / 2. Borrowed Time
B1 / 3. Green Capital
B2 / 4. Sustainable Communities

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête