Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Tom Hades remix Recon

28/02/2018 / Raisa Moureau

Tom Hades remixt Steve Mulder op Filth On Acid

Steve Mulder lanceert nieuwe EP Akhnaton en Tom Hades maakt een dikke remix van de track Recon.

Tom Hades, een gevestigde waarde in de Belgische techno scene, stuurt een bom van een remix de wereld in. 'Recon' is een track van de hand van de Nederlandse techno producer Steve Mulder. Een echte dancefloor killer die wordt uitgebracht op het label Filth On Acid van Reinier Zonneveld.

Reinier Zonneveld, Steve Mulder en Tom Hades - deze combinatie klinkt als muziek in de oren voor menig technoliefhebber. De remix die Tom Hades maakte voor Steve kunnen we eerder omschrijven als hard, vuil en vettig - een patatje oorlog op Belgische wijze geserveerd. En of het smaakt? Het smaakt naar meer.

Een harde constante bass gaat door je lijf terwijl een een melancholische melodie je meevoert naar andere oorden. Wij hebben zo het gevoel dat deze plaat snel opgepikt gaat worden en op menige rave door de speakers zal knallen. Yesss Tom Hades!

Hij kondigde het ook al aan via zijn enige echte Boiler Car Session:

Boiler Car Session - Episode #1

It's time to start with my Boiler Car Session! Giving insights on my new remix for Steve Mulder, which is out tomorrow on Filth on Acid! Ask me questions in the comments :)

Posted by Tom Hades on Thursday, February 22, 2018


Tracklist:

1 - Steve Mulder - Recon (original remix)

2 - Steve Mulder - Akhnaton (original remix)

3 - Steve Mulder - Figueroa

4 - Steve Mulder - Recon (Tom Hades remix)

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête