Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
British Murder Boys

13/11/2016 / Sophie Daniels

Surgeon en Regis plannen reünie van British Murder Boys in Amsterdam

Nieuwjaar begint dit jaar al op 30 december. Dan bundelen Surgeon en Regis hun krachten weer voor een live show met hun British Murder Boys alias. De laatste keer dat ze samen achter de decks stonden was in Tokyo in 2014.

De comeback wordt mogelijk gemaakt door de mensen van Reaktor Events, die het feest laten doorgaan in de Warehouse Elementenstraat in Amsterdam. Kobosil, Oscar Mulero and Karenn staan ook op de affiche. En als je nog niet uitgedanst bent, dan blijf je gewoon nog een avondje. Op 31 december staan namelijk Perc, SHDW & Obscure Shape, Matrixxman en Luke Slater achter de draaitafels.

Tickets en meer info over de events vind je hier. Bekijk ook eens zeker de documentaire hieronder die er over British Murder Boys gemaakt werd!

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête