Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Afbeelding

27/08/2017 / Sophie Daniels

Rødhåds eerste album 'Anxious' komt eraan in oktober

Voor de fans van de Berlijnse mysterieuze Dystopian-man, hebben we heel goed nieuws. Rødhåd komt in oktober op de proppen met nieuw werk. En niet zomaar nieuw werk, hij zal zijn allereerste album ooit uitbrengen op zijn eigen label Dystopian.

Een ideaal scenario voor een album vol diepe, melancholische platen. Althans dat is toch wat wij verwachten als we naar de bijzondere titels kijken op de tot nu toe vrijgegeven tracklist, inclusief een samenwerking met Dystopian-vriend Vril. Zonder twijfel zal Rødhåd alle registers opentrekken en techno toch weer een klein beetje heruitvinden. Met titels als Escape, Left Behind en Cast A Shadow is zijn gekende mystiek en duisternis sterk aanwezig.

Hieronder kan je al een eerste voorproefje beluisteren van Escape.


Tracklist


01. Unleash
02. Withheld Walk
03. Escape
04. Brief Respite
05. Awash
06. Glimmer Of Light
07. Target Line feat. Vril
08. Burst
09. Left Behind
10. Cast A Shadow

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête