Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Foto Robert Hood en Lyric

28/04/2016 / Sophie Daniels

Robert Hood maakt plaatjes met dochter

Terwijl het werk onder zijn eigen naam schaars lijkt te worden, wordt het oeuvre van Floorplan steeds uitgebreider. Zo uitgebreid, dat hij het zelfs niet meer alleen uitvoert. In 2014 al, liet hij  zijn zestienjarige dochter Lyric tijdens dj-sets naast hem op het podium draaien. Zo ook tijdens de afsluitende set op Dekmantels Boiler Room-stage vorig jaar. Check onderstaan filmpje vanaf minuut 21.Op haar zestiende kreeg Lyric de producer-microbe te pakken. Haar vader liet haar kennis maken met vroege elektronische muziek zoals Planet Rock en Fast Eddie en rond die tijd ontwikkelde ze ook een sterke interesse in Michael Jackson en Frankie Knuckles.

In februari kondigde Hood aan dat Floorplan voortaan in samenwerking zal zijn met zijn dochter, en dat ze samen een nieuw album, Victorious, hebben gemaakt, dat op 10 juni op M-Plant wordt uitgebracht.

Hieronder al een eerste voorproefje.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête